dimecres, 27 d’abril de 2016

ROBÒTICA EDUCATIVA AL PERE TORRENT

La Robòtica Educativa és un mitjà d'aprenentatge, en el qual participen les persones que tenen motivació pel disseny i construcció de creacions pròpies (objecte que té característiques semblants a les vides humanes o animal). Aquestes creacions es donen primerament de manera mental i posteriorment de manera física, les quals són construïdes amb diferents tipus de materials i controlades per un sistema computacional, els quals s'anomenaran prototips o simulacions.
L'objectiu de l'ensenyament de la robòtica, és aconseguir una adaptació dels alumnes als processos productius actuals, on l'automatització (Tecnologia que està relacionada amb la utilització de sistemes mecànics, electrònics i basada en computadores; en l'operació i control de la producció) juga un rol molt important. No obstant, la robòtica es considera un sistema que va més enllà d'una aplicació laboral.

Els alumnes de cicle inicial han pogut programar els robots per anar endavant, enrere, gir dreta, gir esquerra, pausa, avançar per centímetres i en els girs poden indicar els graus. També permet programar per repetició de funcions. Tot això incorporant un llapis per dibuixar; d'aquesta manera els alumnes veuen realment la informació donada al robot.

Han aprés moltíssim i s'ho han passat súper bé.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada